top of page

Borettslag og sameie

Borettslag og sameier kan oppleve mange fordeler ved å anskaffe digitale infoskjermer til fellesarealene. Våre skjermer gir styret muligheten til å holde beboerne oppdatert om informasjon som er relevant for borettslaget, slik som nyheter, arrangementer, felles regler og beskjeder fra styret og vaktmester.

Miljøvennlig

En digital oppslagstavle er bedre enn utskrift på papir av grønne grunner. Vi har alle et ansvar, så vær med å bidra til at ditt borettslag blir grønnere.

Tidsbesparende

En digital oppslagstavle er en enkel og mer effektiv måte å få ut informasjon på. Styrer i borettslag vil spare mye tid og ressurser ved å bruke denne kommunikasjonsformen.

Kostnadsbesparende

I et borettslag der det bor mange mennesker blir en digital oppslagstavle billigere enn printing på papir til et stort publikum over tid.

Fremtidsrettet

Vi er nå gått inn i en digital tidsalder. Ved å bruke digitale oppslagstavler vil ditt borettslag få et moderne preg og boliglaget vil følge den digitale tidsalder.

Mer enn bare en korktavle

En digital oppslagstavle fra DBL er mye mer enn bare en gammeldags korktavle. Skjermene kan vise mye annen nyttig info som dato/tid, vær, rutetider for buss/bane, HMS, sosiale medier osv. i tillegg til informasjon fra styret.

Fornøyde beboere

Informasjon handler i dagens samfunn om å nå de riktige menneskene, til rett tid, med den riktige informasjonen. Resultatet? Fornøyde beboere.

Hvorfor er det bedre?

Fleksibel og brukervennlig programvare

Vår programvare er en brukervennlig, skybasert løsning for administrasjon av digitale infoskjermer. Enten du har en eller flere skjermer i ditt nettverk, er DBL den eneste løsningen du trenger for å administrere alle dine digitale infoskjermer, med et intuitivt og praktisk brukergrensesnitt. Enkelt, funksjonelt og rimelig.

Hvordan fungerer det?

DBL sin programvare er 100 % skybasert, noe som betyr at alt du trenger for å lage og administrere innholdet på skjermene dine er tilgjengelig fra nettleseren din når og hvor det passer deg. Med å bruke DBL sine infoskjermer er ingen programvareinstallasjoner nødvendig og endringer implementeres i sanntid. Det er ikke behov for en ekstern spiller.
 

Vår løsning er basert på et enkelt prinsipp: Det du ser er det du får.
Dette betyr at du alltid har kontrollen, og vet nøyaktig hvordan innholdet ditt faktisk vil se ut på skjermene dine – fordi det er rett foran deg mens du lager det.

 • En digital oppslagstavle/ informasjonsskjerm fra DBL er fremtidens korktavler. Skjermene erstatter de gamle korktavlene som brukes i alle oppganger/ fellesareal idag. 
   

  Skjermene gjør det mulig for styret å enkelt sende ut informasjon til beboerne. I tillegg vises det annen nyttig info som f eks dato/tid, vær, nyheter, rutetider for buss/bane osv.
   

  Skjermene leveres ferdig sikret med sikkerhetsglass og aluramme og er i et flott og moderne IPAD design.

 • Det er vanskelig å gi en nøyaktig pris her siden det er så mange variabler som påvirker prisen, f eks størrelse på boliglaget/antall boenheter, antall skjermer, størrelse på skjerm, innhold, avtaleperiode, annonseinntekt mm.
   

  Ta kontakt for å få et uforpliktende pristilbud tilpasset ditt boliglag

 • DBL tar seg av alt fra planlegging, installasjon/ montering, produksjon og administrasjon av innhold. Vi gir råd i forhold til hardware, dvs type skjerm og størrelse best passende for deres bruk og behov. 
   

  Ta kontakt, så hjelper vi deg og ditt boliglag slik at dere kan få en skjermløsning tilpasset deres behov.

 • DBL sin løsning er en enkel og brukervennlig tjeneste. Vårt fokus under utvikling av programvaren har vært at dette skal være så enkelt at alle uansett data kompetanse kan administrere dette.
   

  Den gjør det enkelt for deg å legge ut informasjon og bilder på skjermene. Du kan selv bestemme hvilket innhold som skal vises når, hvilken skjerm og hvor lenge.
   

  DBL kan også ta ansvar for å administrere dette for boliglaget. Alle våre kunder vil få en kontaktperson som de kan kontakte direkte ved behov.

 • DBL sin løsning er en enkel og brukervennlig tjeneste. Vårt fokus under utvikling av programvaren har vært at dette skal være så enkelt at alle uansett data kompetanse kan administrere dette.
   

  Den gjør det enkelt for deg å legge ut informasjon og bilder på skjermene. Du kan selv bestemme hvilket innhold som skal vises når, hvilken skjerm og hvor lenge.
   

  DBL kan også ta ansvar for å administrere dette for boliglaget. Alle våre kunder vil få en kontaktperson som de kan kontakte direkte ved behov.

Sveip til høyre for mer

En annen fordel med digitale infoskjermer er at de kan brukes til å øke sikkerheten i borettslaget. Effektiv kommunikasjon av viktige sikkerhetsmeldinger: Infoskjermer kan brukes til å raskt og effektivt kommunisere viktige sikkerhetsmeldinger til
beboerne, for eksempel varsler om farlige værforhold, brannalarmer og andre nødssituasjoner.

Til slutt kan digitale infoskjermer også være en god måte å øke samholdet og fellesskapet i borettslaget. Ved å presentere bilder fra fellesarrangementer og andre hyggelige øyeblikk, kan man skape en følelse av tilhørighet og stolthet over å bo i borettslaget.


Alt i alt kan anskaffelsen av digitale infoskjermer være en god investering for borettslaget, og vil bidra til en mer effektiv og informert drift, økt sikkerhet og et mer
samlet fellesskap blant beboerne.

Digitale infoskjermer er også et effektivt verktøy for å informere om endringer i rutiner, ved større prosjekter som rehabilitering og vedlikeholdsarbeid i borettslaget. Ved å presentere informasjon på en tydelig og lett forståelig måte, kan man redusere misforståelser og unødvendige spørsmål fra beboerne.

Ved å ha digitale infoskjermer i fellesarealene, vil beboerne få gode tilbud fra lokale bedrifter og tjenester som er av interesse for beboerne. Dette er en god måte å støtte lokale bedrifter og samtidig gjøre beboerne oppmerksomme på hva som er tilgjengelig i nærmiljøet.

bottom of page