top of page

Fremtidens korktavle

Kombinasjonen av en god nettside og en digital informasjonsskjerm som kommunikasjonsmåte sikrer man at alle beboere får med seg viktig informasjon som skal formidles.

Et moderne og ryddig inngangsparti

I dag er en av styrets viktigste oppgaver å produsere nok og riktig informasjon som skal ut til beboerne.

Overfylte korktavler med mengder av papirlapper virker både rotete og lite oversiktlig.

Bruk av DBL`s digitale skjermløsning som kommunikasjonsflate er effektivt, enkelt og fremtidsrettet ved at man raskt og målrettet kan oppdatere budskapet på skjermene fra ett sted. Vi har skjermer i alle størrelser, både til innendørs og utendørs bruk.

En digital oppslagstavle fra DBL er mye mer enn bare en gammeldags korktavle. Skjermene kan vise mye annen nyttig info som dato/tid, vær, rutetider for buss/bane, HMS, sosiale medier osv. i tillegg til informasjon fra styret.

Miljøvennlig

Ved å redusere bruken av papirbasert informasjon, kan borettslaget også bidra til å redusere sitt miljøavtrykk. Infoskjermer er en mer miljøvennlig måte å kommunisere med beboerne på.

Effektivtet

Infoskjermer gir mulighet for rask og effektiv kommunikasjon til beboerne. Dette kan være spesielt viktig i situasjoner hvor det er behov for rask respons fra beboerne, for eksempel ved brann eller andre nødsituasjoner.

Kostnadseffektivitet

Infoskjermer og push-varsler kan være kostnadseffektive måter å kommunisere med
beboerne på. Ved å bruke digitale plattformer kan styret spare penger på trykking og
distribusjon av papirbasert informasjon.

God kommunikasjon

Infoskjermer og push-varsler er effektive kommunikasjonsverktøy som kan hjelpe
styret å holde beboerne oppdatert om viktige meldinger, hendelser og nyheter som vedrører borettslaget. Dette kan omfatte varsling om planlagte vedlikeholdsarbeider, møter, generalforsamlinger, søppeltømming, og andre hendelser som beboerne bør være klar over.

Mer enn bare en korktavle

En digital oppslagstavle fra DBL er mye mer enn bare en gammeldags korktavle. Skjermene kan vise mye annen nyttig info som dato/tid, vær, rutetider for buss/bane, HMS, sosiale medier osv. i tillegg til informasjon fra styret.

Bedre bofellskap

Infoskjermer og push-varsler kan bidra til å øke beboerengasjementet og følelsen av tilhørighet til borettslaget. Ved å holde beboerne oppdatert på hva som skjer i borettslaget, kan styret bidra til å skape en følelse av samhold og fellesskap blant
beboerne.

Digitale infoskjermer

Fleksibel og brukervennlig programvare

Vår programvare er en brukervennlig, skybasert løsning for administrasjon av digitale infoskjermer og push-varsel til mobil. Enten du har en eller flere skjermer i ditt nettverk, er DBL den eneste løsningen du trenger for å administrere push-varsler og digitale infoskjermer, med et intuitivt og praktisk brukergrensesnitt. Enkelt, funksjonelt og rimelig.

Hvordan fungerer det?

DBL sin programvare er 100 % skybasert, noe som betyr at alt du trenger for å lage og administrere innholdet på skjermene dine er tilgjengelig fra nettleseren din når og hvor det passer deg. Med å bruke DBL sine infoskjermer er ingen programvareinstallasjoner nødvendig og endringer implementeres i sanntid. Det er
ikke behov for en ekstern spiller.

Vår løsning er basert på et enkelt prinsipp: Det du ser er det du får.
Dette betyr at du alltid har kontrollen, og vet nøyaktig hvordan innholdet ditt faktisk vil se ut på skjermene dine – fordi det er rett foran deg mens du lager det.

Tid og dato med egendefinerte tidssoner

YouTube og MP4-videoer

Egendefinert tekst

Egendefinert tekst på bilder

Bilde og tekst (artikkel)

Bildegalleri (png, jpg, svg og gifs)

Vis enkeltbilder eller mapper fra mediabanken

Spill av innhold direkte fra en Google Disk-mappe.

PDF-filer

MSOffice-dokumenter (Word, Excel, Powerpoint)

HTML-kode

Hold skjermene dine oppdatert ved å implementere eksterne kanaler. Disse inkluderer flere forskjellige widgets slik at skjermene dine oppdateres i sanntid.

Værmelding

Kalender synkronisert med O365, Exchange, Google og iCal

Sosiale medier (Facebook, Twitter og Instagram)

RSS-feeder

Nettsteder

Energinet rapport integrasjon

Entur (sanntids kollektivtransport Norge)

Airthings romsensorer (krever Airthings virksomhet)

Veisøking (krever tilleggslisens)

Utløst innholds-API (for eksempel brannalarm osv.)

Innhold og valgmuligheter

DBL gjør det enkelt å skreddersy skjermene dine ved å legge til ulike typer innhold avhengig av dine behov. Widgets inkluderer:

 • En digital oppslagstavle/ informasjonsskjerm fra DBL er fremtidens korktavler. Skjermene erstatter de gamle korktavlene som brukes i alle oppganger/ fellesareal idag. 
   

  Skjermene gjør det mulig for styret å enkelt sende ut informasjon til beboerne. I tillegg vises det annen nyttig info som f eks dato/tid, vær, nyheter, rutetider for buss/bane osv.
   

  Skjermene leveres ferdig sikret med sikkerhetsglass og aluramme og er i et flott og moderne IPAD design.

 • Det er vanskelig å gi en nøyaktig pris her siden det er så mange variabler som påvirker prisen, f eks størrelse på boliglaget/antall boenheter, antall skjermer, størrelse på skjerm, innhold, avtaleperiode, annonseinntekt mm.
   

  Ta kontakt for å få et uforpliktende pristilbud tilpasset ditt boliglag

 • DBL tar seg av alt fra planlegging, installasjon/ montering, produksjon og administrasjon av innhold. Vi gir råd i forhold til hardware, dvs type skjerm og størrelse best passende for deres bruk og behov. 
   

  Ta kontakt, så hjelper vi deg og ditt boliglag slik at dere kan få en skjermløsning tilpasset deres behov.

 • DBL sin løsning er en enkel og brukervennlig tjeneste. Vårt fokus under utvikling av programvaren har vært at dette skal være så enkelt at alle uansett data kompetanse kan administrere dette.
   

  Den gjør det enkelt for deg å legge ut informasjon og bilder på skjermene. Du kan selv bestemme hvilket innhold som skal vises når, hvilken skjerm og hvor lenge.
   

  DBL kan også ta ansvar for å administrere dette for boliglaget. Alle våre kunder vil få en kontaktperson som de kan kontakte direkte ved behov.

 • DBL sin løsning er en enkel og brukervennlig tjeneste. Vårt fokus under utvikling av programvaren har vært at dette skal være så enkelt at alle uansett data kompetanse kan administrere dette.
   

  Den gjør det enkelt for deg å legge ut informasjon og bilder på skjermene. Du kan selv bestemme hvilket innhold som skal vises når, hvilken skjerm og hvor lenge.
   

  DBL kan også ta ansvar for å administrere dette for boliglaget. Alle våre kunder vil få en kontaktperson som de kan kontakte direkte ved behov.

Sveip til høyre for mer

bottom of page