top of page

Nettside til borettslag og sameier

Effektiv kommunikasjon er nøkkelen til et velfungerende borettslag eller sameie. Med våre skreddersydde nettsideløsninger forenkler vi samspillet mellom styret og beboerne, og gir enkel tilgang til viktig informasjon.

Nyheter og Informasjon

Hold alle beboere oppdatert med en brukervennlig oppslagstavle for nyheter og informasjon. Automatiserte e-postvarsler sørger for at ingen går glipp av viktig informasjon.

Ferdig integrert med Infoskjermene våre, for å gi deg et sømløst kommunikasjonsverktøy.

Forenkler jobben for styret

Styremedlemmer får enkel tilgang til viktige dokumenter som regnskap, protokoller og møtereferater. Kommunikasjon med beboere forenkles gjennom en FAQ, meldingsskjemaer og automatiserte utsendelser.

Komplett løsning

Vi tilbyr en komplett løsning som dekker de aller fleste behovene til sameier og borettslag. Målet er å gi dine beboere en brukervennlig informasjons- og kommunikasjonskanal som forenkler hverdagen for både beboere og styret.

Nyttige funksjoner

Vi har basert løsningen vår på flere forskjellige borettslag og sameier, for å kunne inkludere funksjoner som ikke nødvendigvis blir brukt av alle. Disse funksjonene er tilgjengelig for alle kunder, men ikke et krav å ta i bruk. 

Dette sørger for at ditt borettslag eller sameie har alt de trenger.

  • Bookingsfunksjon: til utleie av møterom, selskapslokale og kinosaler. 

  • Styremapper: en del av portalen som kun er for styret, hvor dere kan dele dokumenter og avtale styremøter mm. 

  • Direkte tilknytning til infotavler: for nyheter og annen nyttig informasjon for beboerne.

  • Oppslagstavle: Beboerne kan selv sende inn oppslag om de ønsker å dele informasjon, som for eksempel "Bursdagsfeiring i 4. etasje på lørdag, beklager støyet."

  • Nyttig informasjon: Beboere kan selv finne informasjon på portalen om regler, HMS og dugnader.

Klar for å ta borettslaget ditt til neste nivå?

Spar tid og ressurser på en ny nettside for borettslaget eller sameiet. Beboerne føler seg mer ivaretatt og oppdatert, samtidig som styret får mindre hodebry. 

bottom of page