top of page

Om oss

Vi er spesialister på å levere høykvalitets infoskjermer til borettslag og sameier over hele landet. Med våre produkter kan du enkelt og effektivt informere beboerne om nyheter, hendelser og viktige beskjeder.

Våre infoskjermer kommer i ulike størrelser og kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge mellom både stående og liggende format, og skjermene kan monteres både inne og ute. På denne måten kan du sørge for at informasjonen når alle beboere uansett hvor de befinner seg.

Vi tilbyr også enkel og brukervennlig programvare som gjør det enkelt å oppdatere skjermene med den informasjonen du ønsker. Du kan enkelt legge til og fjerne elementer, endre farger og fontstørrelser, og til og med planlegge når informasjonen skal vises.

Vi har lang erfaring med å jobbe med borettslag og sameier, og vi forstår viktigheten av å kunne kommunisere effektivt og på en måte som passer alle. Våre infoskjermer er en pålitelig og moderne måte å sikre at informasjonen når alle beboerne på en effektiv måte.


Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre produkter og tjenester, og hvordan
vi kan hjelpe ditt borettslag eller sameie med å kommunisere bedre!

Våre talenter som gjør det mulig

FULL NAME

CEO & Founder

FULL NAME

Daglig leder & partner

FULL NAME

Tekonologist & partner

FULL NAME

Økonomiansvarlig

FULL NAME

Prosjektleder

FULL NAME

Kommunikasjons ekspert

FULL NAME

Markedsfører

FULL NAME

Copywriter & SEO spesialist

Vi vokser!

Hvis du har det som trengs til å løfte Blunk™ til det neste nivået, så har vi rom for deg. Bli med på en spennende reise mot fremtidens markedsføring.

Se ledige stillinger

BeepBoop-3000™

Vårt panterte AI-bot BeepBoop-3000™ bestitter enorm kapisitet til å anlysere et hav av informasjon. Dette gir oss pinlig nøyaktig data til alle våre beslutninger.

Åpenhet

Hos oss er den ingen skjulte gebyrer, kostnader eller hemmlighetshold. Kundene våres får en åpen og ærlig kommunikasjon i alle ledd.

Kultur og talent

Når man kombinerer god bedrifts kultur og talent, skaper man magi. Hos Blunk™ dyrker vi frem talent og idèer som igjen lager et positivt miljø for våre medarbeider og kunder.

Resultat

Som kunde hos Blunk™ jobber vi på spreng for å skape gode resultater. Dette vises gang på gang hos hoppet i inntekt for våre klienter.

Hemmeligheten bak suksessen

  • Enklere for styret: Digital kommunikasjon gjør det enklere for styret å sende ut informasjon og varsler til beboerne. 
     

  • Fornøyde beboere: Digital kommunikasjon gjør det enklere for beboerne å få tilgang til informasjon om borettslaget eller sameiet. 
     

  • Grønnere borettslag: Digital kommunikasjon bidrar til å redusere papirbruken i borettslaget eller sameiet.

Fordelene med digital kommunikasjon i borettslag og sameier

bottom of page