top of page

Om oss

Vi er spesialister på å levere høykvalitets infoskjermer til borettslag og sameier over hele landet. Med våre produkter kan du enkelt og effektivt informere beboerne om nyheter, hendelser og viktige beskjeder.

Våre infoskjermer kommer i ulike størrelser og kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge mellom både stående og liggende format, og skjermene kan monteres både inne og ute. På denne måten kan du sørge for at informasjonen når alle beboere uansett hvor de befinner seg.


Vi tilbyr også enkel og brukervennlig programvare som gjør det enkelt å oppdatere skjermene med den informasjonen du ønsker. Du kan enkelt legge til og fjerne elementer, endre farger og fontstørrelser, og til og med planlegge når informasjonen skal vises.


Vi har lang erfaring med å jobbe med borettslag og sameier, og vi forstår viktigheten av å kunne kommunisere effektivt og på en måte som passer alle. Våre infoskjermer er en pålitelig og moderne måte å sikre at informasjonen når alle beboerne på en effektiv måte.


Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre produkter og tjenester, og hvordan
vi kan hjelpe ditt borettslag eller sameie med å kommunisere bedre!

bottom of page