top of page

Hetlevikhøyden borettslag

Hetlevikhøyden borettslag ligger i Bergen Vest og består av 234 boliger fordelt på lav og høyblokk.
Totalt 19 oppganger med infoskjermer.

Hetlevikhøyden borettslag

Driftsleder Glenn Bo Rasmussen forteller selv hvorfor Hetlevikhøyden borettslag valgte infoskjermer fra DBL: "Vi har hatt gleden av å bruke digitale infoskjermer fra DBL i Hetlevikhøyden Borettslag i omtrent tre år nå, og det har virkelig forvandlet måten vi kommuniserer med våre beboere. Før vi tok i bruk infoskjermsystemet, var det ofte utfordret å nå ut til alle beboere med viktig informasjon og oppdateringer om borettslaget. 


Vi brukte papirnotater og e-postmeldinger, men det var enkelt for noen å gå glipp av disse meldingene. Med infoskjermer har dette endret seg dramatisk. 


Nå kan vi enkelt oppdatere og planlegge innholdet på infoskjermene fra en brukervennlig plattform. Det har gjort det enklere å holde beboere oppdatert om alt fra kommende arrangementer, fellesmøter, viktige varsler og endringer i borettslagets regler. Infoskjermene har blitt midtpunktet for vår interne kommunikasjon, og beboerne er takknemlige for den tydelige og konstante tilgangen til relevant informasjon. DBL har også levert enestående kundeservice. De har vært responsive og hjelpsomme når vi har hatt spørsmål eller trengt assistanse med oppsett og vedlikehold av systemet. 


Samlet sett har bruk av digitale infoskjermer fra DBL vært en suksessfaktor for Hetlevikhøyden Borettslag. Vi anbefaler deres tjenester til alle borettslag som ønsker å modernisere og forbedre sin kommunikasjon med beboere."

bottom of page