top of page

Lid borettslag

Lid borettslag i Åsane utenfor Bergen består av 101 leiligheter i blokkbebyggelse.

Lid borettslag

Lid borettslag i Åsane utenfor Bergen er et attraktivt borettslag med 101 leiligheter i blokkbebyggelse. Borettslaget ligger i et boligområde med mye barn og unge, og det er nært kollektivtransport.


I 2022 ble det montert fem infoskjermer i borettslaget. En 55" skjerm i høyblokken med størst inngangsparti og flest leiligheter, og fire 43" skjermer i de øvrige lavblokkene. Alle skjermene er beskyttet av plexiglassplater i front. Dette forhindrer skade på skjermene ved uhell, og reduserer også sannsynligheten for hærverk og tyveri.


Beboerne er fornøyde med infoskjermene. De liker spesielt godt at de får mer informasjon om det som skjer i borettslaget, for eksempel busstider, lokalvær og nyheter fra TV og aviser. I tillegg er de glad for at de slipper å få reklame i postkassen.


Lokalt næringsliv er også positive til infoskjermene. De synes det er en effektiv måte å nå ut til potensielle kunder på. Annonsene som vises på skjermene er relevante for beboerne, og de er ofte utformet på en måte som gjør at de blir lagt merke til.

bottom of page